Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (8.45 secunde)
Asta pentru ca si clubul la care activa, Delta Tulcea, din Liga a II-a si FC Balotesti, din Liga a III-a au ignorat avertismentele meteo si au organizat un amical chiar la orele pranzului, cand afara nici nu se putea respira, dar sa se joace si fotbal.
O sa propun Consiliului Director sa ne retragem din Liga I. ... Daca Dorin Mudura mai arbitreaza in Liga I inseamna ca sunt alte interese si competitia nu se joaca pe teren.
CFR Cluj a debutat cu dreptul in Liga Campionilor, 2-0 in deplasare cu Sporting Braga CFR Cluj a debutat cu o victorie de senzatie in actuala editie a Ligii Campionilor la fotbal, 2-0 (2-0) in deplasare cu formatia portugheza Sporting Braga, miercuri seara, intr-un meci din Grupa H.
STEAUA invinge RAPID in derby-ul etapei a 9-a din LIGA 1, scor 1-0. ... Grigore, Oros, Glauber, Milisavljevic - Codrea - Herea, Pancu, Surdu, Teixeira - Bilasco STEAUA - RAPID 1-0 (Bourceanu 90+5) Min. ... 90+5 GOL STEAUA! ... 65 Chipciu trage in bara din 5 metri Min.
Becali i-a permis sa-si treaca in contract bonusuri importante daca reuseste calificarea in Liga si, apoi, daca trece de faza grupelor.
"Am vandut totul, iar luna viitoare plec cu toata familia" Situatia delicata de la noi din tara si faptul ca aici nu exista siguranta zilei de maine l-au determinat pe un fost jucator important din Liga 1 sa aleaga o alta cale.
In asteptarea verdictelor care le pot aduce retrogradarea din liga 1, dar si excluderea din UEFA Champions League, stelistii sunt aproape sa fie executati silit chiar de Clubul Sportiv al Armatei.
In schimb, daca o va elimina pe Vardar, atunci trupa lui Reghe va fi sigura ca va juca play-off-ul Europa League chiar daca va pierde in turul urmator din Liga, al 3-lea preliminar, a carui tragere la sorti are loc vineri la Nyon.
Goalkeeperul ghanez a vorbit despre sansele pe care le-a avut formatia sa in aceasta dubla mansa, dar a avut si un remarcat de la clubul din Ghencea • Steaua s-a impus cu 2-0 (0-0) miercuri seara, pe National Arena, in mansa secunda a turului doi preliminar din Liga Campionilor.
Antrenorul roman a fost agresat dupa meciul castigat in deplasare cu formatia de liga secunda Obolon-Brovar Kiev. Tehnicianul gazdelor, Sergiy Soldatov, a sarit sa il bata pe Il Luce la finalul intalnirii, noteaza presa din Ucraina.
Cum s-ar descurca Bear Grylls intr-un WC din Liga 1 prosport.ro/11 cauze pentru care fanii civilizati din Romania nu mai vin la stadion.
Liga Profesionista de Fotbal) a a anuntat ca National Arena nu are autorizatie de securitate la incendiu. ... Din cauza problemelor de la Arena Nationala, Steaua a fost nevoita sa joace meciul cu FC Botosani la Cluj (campioana s-a impus cu 5-3).
Sondaj.A inceput noul sezon din Liga 1 - 5 echipe se bat pentru titlul de campioana! ... Ieri a inceput noul sezon din Liga 1, unul care se anunta a fi extrem de disputat.
anul si promovarea pana ajunge in Liga 1. ... Dorim promovarea in fiecare an, pana vom ajunge in Liga I. Am semnat deja documentele ca noua echipasa joace sub titulatura de FC Rapid din prima etapa, iar de la Guvern am solicitat utilizarea bazei Pro Rapid.
Liga 1: ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
Inaintea meciului de sambata, Real Madrid avea deja in vitrina 12 trofee de Liga Campionilor. In seara asta a luptat pentru al 13-lea.
Ultima oara la Bursaspor, in prima liga a campionatului din Turcia, Grozav a mai jucat la Dinamo in prima jumatate a anului 2015, 5 goluri in 13 meciuri disputate in Liga 1 si in Cupa Ligii.
Romania si Serbia au terminat la egalitate, scor 0-0, in etapa a 4-a din Liga Natiunilor si nu mai depinde doar de propriile rezultate pentru a fi pe primul loc in grupa Modelul sarb a fost mereu pe gustul romanului.
Trupa din Stefan cel Mare se afla pe locul 12 in Liga 1 Betano dupa 11 etape disputate din actualul sezon, insa Rednic promite sa duca echipa in play-off, chiar daca este constient ca nu are la dispozitie un lot valoros.
Omul din staff-ul formatiei de Liga 1 a reclamat ca nu au sosit mai repede pe teren. ... Mai sunt totusi sperante pentru ca Dunarea Calarasi sa ramana in Liga 1!
google-analytics.com